Terra Consulting je konsultantska kuća specijalizovana za pružanje savetodavnih usluga u oblasti finansiranja u poljoprivredi. Posebnu pažnju posvećujemo korišćenju bespovratnih sredstava iz EU i IPARD fondova koju su namenjeni razvoju poljoprivredne i prehrambene proizvodnje.

Mi okupljamo stručnjake sa iskustvom u radu na projektima EU i Ministarstvu poljoprivrede na uspostavljanju IPARD struktura u Srbiji i bankarskom sektoru, što nas čini jedinstvenom konsultantskom kućom koja pruža najšira i najkompetentnija znanja u oblasti investicija u poljoprivredi.

Naša osnovna filozofija poslovanja je stvaranje partnerskog odnosa sa klijentom jer vaš uspeh je i naš uspeh!

Marija Nićin

osnivač firme, osoba sa vizijom poslovanja koja je prepoznala potrebe tržišta i okupila oko sebe tim ljudi sa kojima deli sliku uspešnog poslovanja.

Radivoj Nićin

izvršni direktor, osoba sa strategijom, visokih rukovodećih sposobnosti sa više od 10 godina iskustva u razvoju i unapređenju prodaje. Vrstan pregovarač sa sposobnošću uspostavljanja poslovnih odnosa u cilju postizanja poslovnog rasta i napretka.

dr Milan Stegić

stručni konsultant, Više od 10 godina se bavi pitanjima razvoja i investiranja u poljoprivredu i ruralni razvoj. Svoje bankarsko iskustvo, koristio je u Ministarstvu poljoprivrede u kojem je obavljao funkciju pomoćnika ministra i specijalnog savetnika ministra zaduženog za finansiranje poljoprivrede sa posebnim osvrtom na uvođenje IPARD fondova u Srbiju. Kreator je Uprave za agrarna plaćanja kao i sistema koji je osnova za korišćenje IPARD fondova.

Nikola Kopilović

diplomirani inženjer poljoprivrede, osoba sa entuzijazmom koja nemoguće pretvara u moguće. Posvećen ciljevima sa jasnim planom kako da povede svoj tim ka ostvarenju istih.

Nikolina Ćulibrk

projekt menadžer, dinamična osoba koja kreativno razmišlja. Višegodišnje iskustvo u organizaciji i vođenju različitih projekata. Osoba dobrih organizatorskih sposobnosti koja smatra da je komunikacija ključ uspeha.

+381 60 0787555
+381 60 0143312
+381 60 0143323
+381 60 0143310